ANSI-luokitus

ANSI/NEMA FL-1 standardi

Miksi luoda standardit

Äskettäin tunnistettiin tarve taskulampputekniikan standardoinnille. Johdonmukaisen suoritusstandardin puuttuminen on vaikeuttanut tuotevastuita ja tehokasta kommunikointia ominaisuuksista ja eduista, joita kuluttajat käyttävät oikean taskulampun valintaan. Tutkimuksemme osoittavat, että johdonmukainen Standardi olisi melko hyödyllinen, jotta käyttäjät voisivat tehdä oikean valinnan valitessaan taskulamppua.

Lisäksi luokka muuttuu nopeasti, kun uudet yritykset ja tuotteet tulevat markkinoille. Taskulampputekniikka on muuttunut radikaalisti, ja kuluttajat haluavat oppia lisää uusista tekniikoista.

Taskulamppustandardit

Vastauksena tähän tarpeeseen 14 taskulamppuvalmistajaa tekivät yhteistyötä standardin luomiseksi. Ne sisälsivät seuraavat tuotteet: kädessä pidettävät / kannettavat taskulamput, valonheittimet ja ajovalaisimet.
ANSI / NEMA FL 1 -standardi on ratifioitu ja se sisältää kuusi toimenpidettä. Jokainen toimenpide on määritetty, siinä on määritetty testimenettely ja sillä on siihen liittyvä kuvaus, jota voidaan käyttää vaatimuksiin.

ANSI (American National Standards Institute)

Nämä standardit ovat akkreditoitu ANSIn toimesta, joka on yksityinen voittoa tavoittelematon organisaatio, joka valvoo tuotteiden, palveluiden, prosessien, järjestelmien ja henkilöstön vapaaehtoisia konsensus-standardeja Yhdysvalloissa. Organisaatio koordinoi myös Yhdysvaltain standardeja kansainvälisten standardien kanssa, joten amerikkalaisia tuotteita voidaan käyttää maailmanlaajuisesti.