Huippuluokan LEDit

LED on lyhenne sanoista Light Emitting Diode – erityisen tyyppinen puolijohdetuote, jota alun perin käytettiin korvaamaan perinteiset lamput varhaisissa elektronisissa laitteissa, siirtyen myöhemmin viihde-elektroniikkaan mm. videonauhurin ja laskimen näytöille. Kuluneen vuosikymmenen aikana LED-tekniikassa on tapahtunut valtavia edistysaskeleita ja tämän päivän suuritehoiset valkoisen sävyn LEDit, ovat käytössä yleisesti autojen / polkupyörän valaistuksessa, ilmailussa, kannettavissa tietokoneissa ja televisioissa, ja jopa kodin valaistuksessa. LED-tekniikka korvaa nopealla tahdilla vanhempia teknologioita.

LEDien edut …

Energian säästö

LED-valot muuntavat noin 20% niiden syöttövoimasta valoenergiaksi verrattuna tavanomaisiin hehkulampuihin, jotka yleensä muuntavat vain noin 2% niiden syöttövoimasta valoon. Tämän seurauksena LED-tekniikka tarjoaa erinomaisia energiansäästöjä verrattuna kilpaileviin vaihtoehtoihin, joten se on kustannustehokas ja ympäristöystävällinen ratkaisu nykyaikaisiin valoa lähettäviin laitteisiin.

Pitkäikäisyys

Perinteinen hehkulampputekniikka perustuu elektroneihin, jotka kulkevat hehkulangan läpi aiheuttaen hehkun, mikä generoi jopa 2500 Celsius-asteen lämpötilan, valoenergia on vain tämän prosessin sivutuote. Tästä luontaisesta tehottomuudesta johtuen hehkulamput huononevat nopeasti ja niiden käyttöikä loppuu noin 1000 käyttötunnin jälkeen. LEDit toisaalta toimivat täysin erilaisella periaatteella, ja kun ne vaativat erikoiskomponentteja, jotta saavutetaan mahdollisimman suuri kirkkaus, käyttöikä on jopa 50 000 tuntia, kun taas kirkkaus vähenee vähitellen eikä välittömästi.

Kestävyys

Koska herkkä filamentti ja ohut lasilamppu puuttuvat, LEDit voivat kestää iskuja ja tärinää paljon pidempään kuin hehkulamput, jotka ovat ihanteellisia koville ja vaativille käyttötarkoituksille.

Nopea aktivointi

Hehkulampulla kestää yleensä noin 100-300 millisekuntia, ennen kuin valo syttyy. LED-valo vaatii vain muutaman nanosekunnin, joten se on merkittävä etu erittäin vaativissa käyttötarkoituksissa.

SYSMAXin omistama LED-tekniikka …

SYSMAXin erittäin tehokas, erittäin luotettava LED-käyttöpiiri on ratkaiseva tekijä akun tehon siirtämisessä LEDiin. Tämän seurauksena kaikilla SYSMAX-tuotteilla on poikkeuksellinen tuotos ja pitkät ajoajat verrattuna kilpaileviin tuotteisiin. Vaikka suurin osa LED-pohjaisista taskulampuista / henkilökohtaisista valaistustarvikkeista markkinoilla, jotka kärsivät jatkuvasti laskevasta tuotoksesta, SYSMAX-tuotteet pystyvät ylläpitämään jatkuvaa käyttöä, kunnes akku tyhjenee.